إعلان

// Çocuk ve Ergen Psikiyatristimiz Sayın Sebla Gökçe profesör kadromuza katıldı. // Kasım ayı boyunca Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimizde tüm muayenelerimiz ücretsizdir. // Medikal Estetik Birimimiz hizmet vermeye başladı.

المقالات

Baş Ağrısı Neden Olur?

Baş Ağrısı Neden Olur?

Baş ağrısı stres başta olmak üzere çeşitli nedenlerle ortaya çıkan, genellikle kısa sürede geçen ağrılardır. Şiddeti altta yatan nedene göre değişiklik gösterir. Ayrıca aralıklı olarak ortaya çıkabildiği gibi sürekli görülmesi de mümkündür.

Epilepsi (Sara Hastalığı) Nedir?

Epilepsi (Sara Hastalığı) Nedir?

Epilepsi, beyin hücrelerinin anormal elektriksel aktivite gösterdiği bir nörolojik bozukluktur. Bu durum, tekrarlayan nöbetlere neden olabilir. Nöbetler, beyin hücrelerinin koordinasyonunu bozarak, vücutta kasılmaya, çeşitli duyusal değişikliklere veya bilinç kaybına yol açabilir.

Vertigo Nedir?

Vertigo Nedir?

Vertigo; mide bulantısı, kusma gibi semptomlara neden olabilen bir tür sersemlik hissidir. Kişi, çevresindeki her şeyin döndüğü algısına kapılabilir.

Migrene Ne İyi Gelir? Migren Nasıl Tedavi Edilir?

Migrene Ne İyi Gelir? Migren Nasıl Tedavi Edilir?

Migren, tekrarlayan şiddetli baş ağrılarına neden olan bir nörolojik hastalıktır. Genellikle tek taraflı olarak ortaya çıkar ve ağrıyı tetikleyebilen çeşitli faktörler vardır. Migren atakları, yoğun baş ağrısı, ışık-ses hassasiyeti, bulantı ve kusma gibi semptomlarla kendini gösterir. Kişinin günlük yaşamını olumsuz yönde etkileyebilir ve hatta iş verimliliğini düşürebilir.

test en

test en

Learn about the measures we're taking to ensure your safety and other information about cancer and the coronavirus.