Heybeliada Sağlık Merkezi

Heybeliaada ve diğer adalarda yaşayan vatandaşlarımızın kaliteli ve 24 saat hizmet alması için yapılan ’Adalar Belediyesi ve Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Heybeliada Sağlık Merkezi’ 7 gün 24 saat vatandaşlarımıza hzmet verecektir. Her türlü acil müdehalenin gerçekleştirileceği sağlık merkezinde sağlık güvencesi olan vatandaşlarımıza ücretsiz olarak poliklinik hizmetide verilecek. ...

Açılış töreninde Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. dr. Bülent Arman, Üniversitemiz Rektörü Porf. dr. Kemal Köymen, Adalar Belediyesi Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu ve Adalar İlçe Kaymakamı Salih Keser yaptıkları konuşmalarında Adalar için önemli bir ihtiyaç olan sağlık merkezinin açılmasından dolayı duydukları mutluluğu belirterek adalar halkına sağlıklı yaşam dileklerini ilettiler.

Tüm duyurular için tıklayınız