Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi

Üniversiteye bağlı Tıp Fakültesi Hastanesi, Türkiye halkının sağlığını korumak, geliştirmek ve herkesin kolay ulaşabileceği kaliteli ve uygun maliyetli sağlık hizmeti için çalışmak, meslek ahlakını en iyi şekilde korumak, tıp eğitiminin her alanında söz söylemek üzere Maltepe’de son teknolojik yatırımlarla, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ni siz değerli halkımızın hizmetine sunmuştur.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları polikliniklerimizde sağlam çocuk izlemi, aşılama, beslenme, büyüme ve gelişme takibinin yanı sıra çeşitli hastalık yakınmaları ile gelen çocuklarımızın tanı ve tedavisi için gerekli tüm hizmetler verilmektedir. Şüphe edilen tanıların kesinleştirilmesi konusunda biyokimya, mikrobiyoloji ve radyoloji laboratuarlarımızda gerekli tüm incelemeler yapılabilmektedir. Yatırılarak tedavi edilmesi gereken hastalarımız için deneyimli ve özverili çocuk hemşirelerimizin hizmet verdiği yataklı çocuk servisimiz bulunmaktadır.

Kadın Hastalıkları ve Doğum polikliniğimizde Prenatal Tanı ve Yüksek Riskli Gebelik, Reprodüktif Endokrinoloji, Ürojinekoloji ve Jinekolojik Onkoloji hizmeti sunulmaktadır. Dalında uzman hekim, ebe ve hemşire kadrosuyla 24 saat 16 yataklı servisimizde her türlü acil müdahale uygulanabilmektedir.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Bölümlerimiz:

Kadın Doğum

Perinatoloji (Yüksek Riskli Gebelik)

• Ürojinekoloji ve Pelvik Rekonstrüksiyon
  • Jinekolojik Onkoloji
  • Yradımcı Üreme Teknikleri
  • Reprodüktif Endeokrinoloji
  • Menepoz
  • Jinekolojik Endeskopi (Laparoskopi / Histeroskopi)

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Yenidoğan (Neonatoloji)